Floare-Carpet S.A.
(+373 22) 856 665
(+373 22) 856 666

Oleg Braga noul director al Floare-Carpet S.A.

Ministerul Economiei l-a numit in functia de director general al companiei Floare-Carpet S.A. pe Oleg Braga.

Oleg Braga este absolvent al Academiei de Studii Economice din Moldova, magistru în economie, doctorant. A activat în diferite funcții atât la companii de stat, cât și în sectorul privat, inclusiv în calitate de vice-președinte al Consiliului de conducere ”Floare Carpet”. Pe parcursul activității profesionale a  participat la cursuri de instruire profesională, organizate de Curtea de Conturi din Franța,  Institutul Internațional de Administrație Publică din Paris;Institutul European de Studii Politice, Programul Internațional de Instruire „Investirea în perfecționarea abilităților manageriale” din cadrul Proiectului II de dezvoltare a sectorului privat, etc.

 

2016-07-26 10:50:12
Dimensiuni

Noutati

Iarmaroc 03 - 05 Martie

Iarmarocul de Crăciun, 16-18 decembrie

În sezonul rece, "Floare-Carpet" vine cu oferte fierbinți. 25-27 noiembrie !!!

Сovoare si traverse cu preturi promotionale! Cadourile si buna dispozitie te asteapta pe str. Gradina Botanica 15 din Chisinau

În perioada 29, 30, 31 iulie, Floare-Carpet vă invită la iarmarocul de covoare si traverse la preturi promotionale.

Concurs pentru selectarea societății de audit aferent achiziției serviciilor de audit pentru anul 2016.

In fiecare zi te asteapta surprize si reduceri noi la covoare si articole de covoare intr-o gama larga de designe, colorite si marimi. Cine apreciaza calitatea, alege Floare-Carpet!!!

La finele anului 2013 zece companii din Republica Moldova au obţinut "premiul de excelenţă" pentru rezultate excepţionale în securitatea muncii.

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova anunță organizarea  celei de-a XIII-a ediție a expoziției naționale universale „FABRICAT ÎN MOLDOVA” care se va desfășura în perioada 29 ianuarie-2 februarie 2014, la Chișinău, CIE „MOLDEXPO”.