Floare-Carpet S.A.
(+373 22) 856 665
(+373 22) 856 666
259 - Classic
260 - Laura
261 - Rassam
262 - Ritm
263 - Miscare
266 - Florena
267 - Nizami
268 - Milledi

Despe Companie

Arta covorului constituie o pagină marcantă în patrimoniul cultural al poporului moldav. Covorul reflectă multitudinea conceptelor estetice ale poporului, cît și idealul său despre frumos și armonie. Pe parcursul secolelor, diferite motive ornamentale, compozitii și game cromatice au fost selectate și cizelate pentru redarea unui aspect mai plăcut al covorului. Arta covorului moldovenesc are rădăcini perene. Procesele tehnice şi ornamentul poartă amprenta diferitor straturi etnice, cum sunt: tracic, roman, slav, turcic, etc. Deosebit de pregnant, acest lucru este ilustrat în terminologie: lînă, cînepă - de origine latină; covor, stative - origine slavă; kilim, cerga, macat - origine turcă. Ca ramură a industriei, confecționarea covoarelor în Moldova a apărut în condițiile casnice a gospodăriilor țărănești.

Dimensiuni

Noutati

Iarmaroc 03 - 05 Martie

Iarmarocul de Crăciun, 16-18 decembrie

În sezonul rece, "Floare-Carpet" vine cu oferte fierbinți. 25-27 noiembrie !!!

Сovoare si traverse cu preturi promotionale! Cadourile si buna dispozitie te asteapta pe str. Gradina Botanica 15 din Chisinau

În perioada 29, 30, 31 iulie, Floare-Carpet vă invită la iarmarocul de covoare si traverse la preturi promotionale.

Concurs pentru selectarea societății de audit aferent achiziției serviciilor de audit pentru anul 2016.

In fiecare zi te asteapta surprize si reduceri noi la covoare si articole de covoare intr-o gama larga de designe, colorite si marimi. Cine apreciaza calitatea, alege Floare-Carpet!!!

La finele anului 2013 zece companii din Republica Moldova au obţinut "premiul de excelenţă" pentru rezultate excepţionale în securitatea muncii.

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova anunță organizarea  celei de-a XIII-a ediție a expoziției naționale universale „FABRICAT ÎN MOLDOVA” care se va desfășura în perioada 29 ianuarie-2 februarie 2014, la Chișinău, CIE „MOLDEXPO”.