Floare-Carpet S.A.
(+373 22) 856 665
(+373 22) 856 666

Premii pentru securitate! Ministerul Muncii a oferit zece trofee pentru companii model

La finele anului 2013 zece companii din Republica Moldova au obţinut "premiul de excelenţă" pentru rezultate excepţionale în securitatea muncii.

Trofeele au fost oferite de Ministerul Muncii, Protecţiei Sociale şi Familiei pentru firmele care activează în domeniile agricol, industria uşoară şi agroalimentar. Printer premianți se afla și fabrica „Floare-Carpet”, care dintodeauna a investit in siguranța angajaților și a respectat drepturile la locurile de munca,astfel viata si sanatatea angajaților fiind primordiala.Recunoasterea meritelor fiind pentru noi o deosebita onoare care ne obliga sa evoluam in acest domeniu.

2014-04-22 08:50:05
Dimensiuni

Noutati

Iarmaroc 03 - 05 Martie

Iarmarocul de Crăciun, 16-18 decembrie

În sezonul rece, "Floare-Carpet" vine cu oferte fierbinți. 25-27 noiembrie !!!

Сovoare si traverse cu preturi promotionale! Cadourile si buna dispozitie te asteapta pe str. Gradina Botanica 15 din Chisinau

În perioada 29, 30, 31 iulie, Floare-Carpet vă invită la iarmarocul de covoare si traverse la preturi promotionale.

Concurs pentru selectarea societății de audit aferent achiziției serviciilor de audit pentru anul 2016.

In fiecare zi te asteapta surprize si reduceri noi la covoare si articole de covoare intr-o gama larga de designe, colorite si marimi. Cine apreciaza calitatea, alege Floare-Carpet!!!

La finele anului 2013 zece companii din Republica Moldova au obţinut "premiul de excelenţă" pentru rezultate excepţionale în securitatea muncii.

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova anunță organizarea  celei de-a XIII-a ediție a expoziției naționale universale „FABRICAT ÎN MOLDOVA” care se va desfășura în perioada 29 ianuarie-2 februarie 2014, la Chișinău, CIE „MOLDEXPO”.