×
 • Acasă
 • Noutăți
 • Devino Partener
 • Contacte
 • 16 August 2023

   Aniversăm 45 de Ani Floare Carpet cu REDUCERI de la -45% până la -65% la toate covoarele și traversele!


  Vă Salutăm, Dragi Prieteni! Este o onoare să Vă invităm să sărbătorim împreună o realizare importantă: Floare Carpet împlinește 45 de ani de pasiune pentru frumusețea covoarelor! Și nu puteam să sărbătorim fără să vă aducem cele mai INCREDIBILE reduceri și multe surprize delicioase la Târgul nostru de Covoare!

  Indiferent dacă sunteți în căutarea unui covor sau traverse clasice sau moderne, Vă așteptăm cu brațele deschise să explorați Târgul nostru de Covoare, unde veți descoperi REDUCERI de la 45% până la 65% la cele mai rafinate modele de covoare și traverse din colecțiile noastre.

  Dar asta nu e tot! Pentru a Vă răsplăti cu ceva dulce, am pregătit INGHEȚATĂ GRATIS pentru toți vizitatorii, indiferent de vârstă. Să ne întoarcem cu toții vremurile copilăriei fericite!!! Fiecare înghețată savurată va aduce o notă specială la sărbătoarea noastră!

  Vă așteptăm în zilele: 18, 19, 20 august 2023
  Ora: de la 9.00 până la 19.00.
   Locație: Grădina Botanică 15, în incinta magazinului și în spațiul deschis cu ieșire spre Grădina Botanică

  Alături de aceste oferte irezistibile, veți avea ocazia să vedeți covoarele noastre în toată splendoarea lor și să aflați mai multe despre procesul nostru meticulos de creație.

  Haideți să sărbătorim 45 de ani de frumusețe și calitate, să aducem bucurie în casele voastre și să creăm împreună amintiri prețioase!

  Vă așteptăm cu entuziasm la Târgul de Covoare Floare Carpet, unde REDUCERILE și inghețata gratis sunt doar o mică parte din ceea ce vă pregătim!

  Adresa noastră: Chișinău, str. Grădina Botanică 15, MD-2032
  Program de lucru în perioada promoției
  18, 19, 20 august 2023 ora: 9:00 - 18:00
  Tel. magazin: +(373 22) 85-66-46

  Vezi covoarele nostre pe  www.floare-carpet.md
  Facebook: fb.com/covoareeco/

   


  View Larger Map