×
 • Acasă
 • Noutăți
 • Devino Partener
 • Contacte
 • 10 February 2019

  Câștigătorii vacanței la Poiana Brașov, din cadrul tombolei aniversare “40 Ani Floare-Carpet”.

  Vă invităm să-i cunoașteți pe câștigătorii vacanței la Poaiana - Brașov.
  Vitalie și Rodica Bozianu, împreună cu cei 4 copii s-au întors recent din vacanța, și iată ce ne-au povestit:


  Floare-Carpet: Toți sunt curioși, cum ați câștigat această vacanță?
  Vitalie și Rodica: Cumpărăm covoare Floare-Carpet din 2010. Cred că avem vreo 15 la număr.
  Ne place mult calitatea. Se curăță ușor. Cam o dată pe an le ducem la curățătorie. După atâta timp nu și-au modificat forma și culoarea. De aceea tot revenim. Astă toamnă au fost la noi rude din Italia, au pășit pe covoarele noastre și le-au plăcut atât de tare senzațiile. Au procurat și ei.
     Floare-Carpet: Cum ați aflat vestea?

  Rodica: Eram în spital cu unul din cei 4 copii, când soțul m-a anunțat că vom merge la Poiana Brașov. I-am zis: Ma minți! Nu te cred!

  Floare-Carpet: De ce alegeți covoare din lână?
  Vitalie și Rodica: Totuși un produs natural rămâne natural. Când se joaca copiii pe covoare din lână este cald și sigur. Se păstrează bine, altele se bat, se uzează repede. Sora a cumpărat din altă parte covor. Nu mi-a plăcut calitatea, anul trecut au procurat și ei de la Floare-Carpet.  De asemenea, mama soțului văzând cum se poartă la noi covoarele, când a făcut reparație, a schimbat covoarele din casă, cumpărând tot de la Floare-Carpet.


  Floare-Carpet: Povestiți-ne cum a fost în vacanță?
  Vitalie și Rodica: Am fost la Poiana Brașov, am stat 4 nopți și 5 zile. Timpul a fost minunat, gerul nu era prea puternic! Copiii s-au distrat foarte bine. Ziua mergeam la pârtie, reveneam, luam masa, apoi ne distram în bazin, în special copiii. În hotel era cald și bine. Personalul hotelului s-a comportat frumos, amabil.


  Floare-Carpet: În încheiere, ce mesaj aveți pentru cei care citesc acest interviu?
  Rodica si Vitalie: Să procure covoare. Noi optăm pentru Floare- Carpet. Eu sunt mulțumită al 9-lea an.. Vecina mea spune: “Eu tot vreau, că mie-mi place la tine”.
  Respectiv, cumpărând să creadă în tombole pentru ca sunt reale, nu se câștigă pentru ca este cumătrul sau nu știu cine. Chiar acum, mergem în magazin pentru ca am mai rezervat un covor.