×
 • Acasă
 • Noutăți
 • Devino Partener
 • Contacte
 • 15 April 2019

  Impresii din Paris

  Paris este unul dintre cele mai romantice orașe din lume.
  Este locul în care oricine își dorește să ajungă cândva.

  Tocmai din acest motiv am ales această destinație să o oferim cadou în cadrul tombolei organizate pe 8 aprilie 2019 la Floare-Carpet. Anatolii Sîpunov este norocosul câștigător, el a mers împreună cu fiica sa Irina. Recent s-au întors din călătorie și iată ce ne-au povestit:
   

  Floare-Carpet: Pentru prima data ați cumpărat un produs marca Floare-Carpet?

  Familia Sîpunov: Este al doilea  covor procurat. Cu câteva luni în urmă am procurat primul covor, ne-a plăcut calitatea și am revenit în magazinul Floare-Carpet. Am cumpărat covorul, apoi am completat biletul de participare la tombală și am câștigat! La început credeam ca este o glumă, apoi ne-am convins că este adevărat.
   

  Floare-Carpet: De ce ați ales Floare-Carpet?

  Familia Sîpunov: A fost o alegere grea. Am umblat și căutat în multe magazine  specializate, producători autohtoni și nu numai. Când am ajuns la Floare-Carpet am înțeles  ca ni se potrivește designul și calitatea, mai aveam unul acasă și deja știam cum este.
   

  Floare-Carpet: Multă lume întrebă de ce se ia puful din covorul din lână când acesta este nou, la dumneavoastră cum a fost?

  Familia Sîpunov: Din start știam ca se va lua o perioada puf din covor la aspirare, este un proces firesc pentru un covor din lână, care după trei luni a dispărut.
  Covoarele din lână au multe avantaje. La noi patul este poziționat pe covor, când este ridicat sau scos, nu ramân urme. Este de remarcat, că covoarele Floare-Carpet se curață foarte ușor.
   

  Floare-Carpet: Vă rugăm să ne povestiți despre călătoria în Paris. Cum a fost?

  Familia Sâpunov: Vai, a fost minunat, datorita echipei care s-a ocupat de organizare. Maxim, manager Floare-Carpet,  a fost în legătură cu noi 24/24 ore, ne-a ghidat și ajutat foarte mult. Vremea a fost frumoasă, soare, am ajuns când înfloresc pomii, copacii înfloriți sunt un simbol al Parisului. Am vizitat foarte multe locuri care sunt considerate simboluri al Parisului: Turnul Eiffel, Catedrala Notre Dame, Muzeul Luvru. Am mâncat gustos. Oamenii sunt prietenoși, și erau mulți turiști. Această vacanță a fost un vis împlinit!  Floare-Carpet: Cum a fost hotelul în care ați fost cazați?

  Familia Sîpunov:  Era situat într-o locație reușită. Comod pentru a  ajunge în centrul istoric al Parisului. Hotelul bun, cu tot necesarul, mic dejun variat, în acest hotel erau cei mai gustoși croasanți. Am stat cinci zile. A fost o poveste.
   

  Floare-Carpet: Sunt oameni care spun că tombolele nu sunt adevărate, dumneavoastră ce părere aveți?

  Familia Sîpunov:  Nici noi nu credeam, dar ne-am convins, este adevărat chiar dacă nu pare, participați la tombolele organizate de Floare-Carpet și aveți șanse reale să câștigați.

  Mai avem nevoie de covoare, cu siguranță o să alegem Floare-Carpet. Multe întreprinderi care au activat în perioade sovietice, au rămas la ce a fost, nu au introdus nimic nou, dumneavoastră ați păstrat calitatea superioară și ați introdus designul  modern.
   

  Floare-Carpet: Aveți un mesaj pentru cumpărători?

  Familia Sîpunov: Desigur, cumpărați covoare Floare-Carpet și nu veți regreta, cuvintele cheie care descriu aceste covoare sunt Calitate și Design  la nivel înalt. Mulțumim organizatorilor călătoriei, s-a depus mult suflet, sunteți adevărați profesioniști.