×
 • Acasă
 • Noutăți
 • Devino Partener
 • Contacte
 • 21 November 2018

  VIDEO - Un covor moale si pufos - tot ceea de ce ai nevoie in zilele friguroase ale iernii. Irina Burlaca iti spune cum si unde gasesti covorul perfect

  Acum ca s-a lasat tot mai frig, ne vine si mai mult sa pasim pe un covor moale si pufos.

  Cum alegem cel mai potrivit covor pentru acest sezon ne-a povestit Irina Burlaca. Tanara ne-a marturisit ca exista cumva o legatura psihologica intre frigul de afara si cresterea vanzarilor la covoare. “Este ceva asemanator cu papucii de iarna sau schimbarea anvelopelor la masina. Cresc vanzarile odata cu venirea frigului."

  "In general, moldovenii prefera covoarele ecologice 100%, in mare parte din lana naturala. Avem diverse tipuri si stiluri de covoare. Acum este in voga stilul modern, gratie tehnicii si diverselor expozitii de design interior." zice specialista.

  Pentru a fi in pas cu moda, creatorii se inspira din revistele de specialitate in domeniul designului de textile, dar merg si la expozitii specializate internationale. “In ultima luna,cu ocazia celor 40 de ani de activitate a companiei Floare-Carpet, am avut un set de reduceri si asa cum promotia a avut succes, am decis sa o prelungim.” spune Irina. Asa ca grabiti-va, covorul perfect pentru camera dumneavoastra va asteapta.
   

  Mai multe detalii despre criteriile de care trebuie sa tii cont in alegerea covorului, afla din interviul de mai jos:

  Mai multe detalii despre promoție le găsiți aici